Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΕΛΛΑ PRESS - Ποια λαχανικά είναι πιο θρεπτικά όταν μαγειρεύονται

 
Ο γενικός κανόνας λέει ότι τα λαχανικά είναι προτιμότερο να καταναλώνονται ωμά, καθώς το μαγείρεμα καταστρέφει πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν τα πέντε παρακάτω λαχανικά, καθώς το μαγείρεμα επιτρέπει την αποδέσμευση θρεπτικών συστατικών τα οποία δύσκολα θα μπορούσε να απορροφήσει αλλιώς ο οργανισμός.

PELLA PRESS - Kαλοκαιρινές εκπτώσεις

 
Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για φέτος ξεκινούν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.
Οι επόμενες ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν προγραμματιστεί από την 1η έως τις 10 Νοεμβρίου. 
Τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά την Κυριακή 17 Ιουλίου.

PELLA PRESS - Συγκαλείται την Πέμπτη 23 Ιουνίου έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

 
Συγκαλείται την Πέμπτη 23 Ιουνίου έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, με επίκεντρο τα οξυμμένα προβλήματα και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που στοχοποιούν την αυτοδιοίκηση, όπως αναφέρει η Ένωση. 

ΠΕΛΛΑ - Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου

 
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, για την διάκριση τους στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Young Business Talent.
Σε μια δοκιμασία τόσο υψηλών απαιτήσεων τα κορίτσια μας κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία και να ξεχωρίσουν, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε συνολικά 3793 μαθητές από 4 χώρες της Ευρώπης.
Εύχομαι να συνεχιστούν οι πρωτιές και σε επόμενους διαγωνισμούς αλλά και στη ζωή σας γενικότερα. Η βράβευσή σας είναι μεγάλη τιμή για τις οικογένειες, τους καθηγητές σας αλλά και για όλους εμάς τους συνδημότες σας.
Θερμά συγχαρητήρια!
Με εκτίμηση
Γρηγόριος Σ. Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας

ΠΕΛΛΑ ΣΠΟΡ - Αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου,

 
Mετά το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, σήμερα, πάρθηκαν μία σειρά από αποφάσεις. Αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου.
Αναλυτικά:

ΠΕΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Αλλάζει το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Μετά τις αλλαγές με το 500ευρω που σταδιακά θα αποσυρθεί από την αγορά, η ΕΚΤ προχωρά σε αλλαγές και στο 50ευρω.
Το νέο χαρτονόμισμα αναμένεται να παρουσιαστεί στις 5 Ιουλίου.