Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΠΕΛΛΑ PRESS - Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 
"ΠΕΛΛΑ PRESS
Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΕΛΛΑ PRESS - Ενεργοποιείται την Παρασκευή η κάρτα αλληλεγγύης: Πιστώνεται με ποσό 70-220 ευρώ

 φωτογραφία: pixabay.com
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα ενεργοποιηθεί για δωδέκατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης.
Την ανακοίνωση έκανε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  

ΠΕΛΛΑ PRESS - Οι αιτήσεις για εργασία στις προσφυγικές δομές

Αρχίζει από αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 2.500 άνεργους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για τις δομές υποστήριξης των προσφύγων.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο άτομα ηλικίας 26 και 22 ετών

 
Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στο 542ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων, από την Ειδική Ομάδα Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εννέα άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Απο ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ( σχετικά με τους οδηγούς δικύκλων )

  
Με αφορμή τα τελευταία τραγικά τροχαία ατυχήματα που έχουν σχέση με εμπλοκή πάσης μορφής δίκυκλα και όχι μόνο, θέλοντας με μεγάλη αγωνία να αφυπνίσουμε συνειδήσεις  ΚΑΙ να νουθετήσουμε δικυκλιστές οδηγούς ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές παραθέτουμε τα κάτωθι :
Βασική αιτία Θανάτου είναι η Μη Χρήση ΚΡΑΝΟΥΣ.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΗ" Σαρδέλες παντρεμένες, ψημένες σε αμπελόφυλλα.




 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

ΠΑΡΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ 
 
Σαρδέλες παντρεμένες, ψημένες σε αμπελόφυλλα.
Τα υλικά μας:

ΠΕΛΛΑ PRESS - Εκλογή Οργάνων στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας την Κυριακή 26/6


Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας ενημερώνει ότι την Κυριακή 26/06/2016 και ώρες 9.00πμ-19.00μμ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και των νέων Δημοτικών Οργανώσεων.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Ανακοίνωση νέου προπονητή για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας




Ο ΓΑΣ Έδεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Λάζαρο Λούση, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο κόουτς Λούσης ως προπονητής εργάστηκε από το 1999 έως 2006 σε όλα τα αγωνιστικά  τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας και του Αερωπού. Ήταν ο προπονητής που συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μπάσκετ του Αερωπού και γενικότερα το Εδεσσαϊκό μπάσκετ, να κάνει μεγάλα βήματα προόδου και να καταξιωθεί στις συνειδήσεις των φιλάθλων της πόλης μας και όχι μόνο.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Πότε πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

 Πότε πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ
Την Παρασκευή 24 Iουνίου θα καταβληθούν σε 12.984 δικαιούχους οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) εκκρεμών αιτήσεων (A21) του έτους 2015.