Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΠΕΛΛΑ PRESS - ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Προσλήψεις ανέργων σε 17 δήμους -Αναλυτικά οι ειδικότητες και οι θέσεις Φωτογραφία: INTIMENEWS (αρχείο)

Φωτογραφία: INTIMENEWS (αρχείο)

Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ξεκινάει στους δήμους η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη ανέργων στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.
Οι θέσεις είναι συνολικά 3.737 σε 17 δήμους και η απασχόληση θα είναι 8μηνη. Η σχετική πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Οι θέσεις ανά ειδικότητα:

ΠΕΛΛΑ PRESS - Παραδοσιακό γλέντι από τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Γιαννιτσών «Η Πέλλα» την Τετάρτη 22/6


Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών ¨Η Πέλλα¨ σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30 στο κέντρο Λόφος (Φιλίππειο), για μια βραδιά διασκέδασης που σηματοδοτεί την λήξη της φετινής χρονιάς.
Άλλη μια ευκαιρία να περάσουμε όμορφα χορεύοντας όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου μας.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Πανελλήνιοι κολυμβητικοί αγώνες μεγάλων αποστάσεων στην Βεγορίτιδα

Εγκαινιάστηκαν οι πανελλήνιοι κολυμβητικοί αγώνες στην Βεγορίτιδα. Η διοργάνωση είναι του Δήμου Έδεσσας και του συλλόγου προστασίας της λίμνης. Η οργάνωση είναι εξαιρετική και δημιουργήθηκαν υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν για να γίνονται οι αγώνες και τα επόμενα χρόνια. Μπορεί ακόμη ( κατά δήλωση των υπευθύνων της κολυμβητικής ομοσπονδίας) να οργανωθεί ακόμη και Βαλκανιάδα.

ΠΕΛΛΑ PRESS - Στην Αριδαία θα συνεδριάσει την Πέμπτη η ΠΕΔ - ΚΜ

 
Στον Δήμο Αλμωπίας (Αριδαία, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Με την συνεδρίαση αυτή, το Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ συνεχίζει την πρακτική της αποκεντρωμένης διεξαγωγής των συνεδριάσεών του (έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του στους Δήμους Αμφίπολης και Παιονίας). 

ΠΕΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανελλήνιες 2016: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Μηχανογραφικό

Με αφορμή το γεγονός ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή του μηχανογραφικού, παρατίθενται, με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, πληροφορίες σχετικά με τον απαραίτητο κωδικό ασφαλείας για την είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής του.
Οι βαθμοί αναρτήθηκαν σε όλα τα σχολεία και στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξης: