Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ… επιμέλεια : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΡΠΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ : 

6970575175 - 6983872181 - 6987701060

Διαφημιστικό γραφείο…
 “FLASS









ΠΕΛΛΑ PRESS - Παραλαβή βεβαιώσεων προγραμμάτων ΚΔΒΜ Δήμου Έδεσσας



Παρακαλούνται όσοι παρακολούθησαν προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου μάθησης του Δήμου Έδεσσας την περίοδο 2015-2016 να περάσουν για την παραλαβή των βεβαιώσεων τους .Για πληροφορίες στο τηλ: 23810350019

ΠΕΛΛΑ PRESS - Γιαννιτσά: Συνέλαβαν 40χρονο


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 40χρονος, για κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο

ΠΕΛΛΑ PRESS - Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από Διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα Γιαννιτσά


  ekav2
Μία όμορφη πρωτοβουλία απο το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής τους και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών  και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, διοργάνωσε με επιτυχία ένα τέτοιο εκπαιδευτικό σεμινάριο στις αίθουσες του κέντρου πληροφόρησης  νέων του Πνευματικού, στα Γιαννιτσά το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου.

ΠΕΛΛΑ PRESS - ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΕΛΛΑ PRESS - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα –αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 29 του μήνα  Ιουνίου ημέρα Τετάρτη  και ώρα 13.30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).
1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης – πρατήριο άρτου , καφέ  >  του Νικ. Δέλλιου  στην τ.κ. Ακρολίμνης  .
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχειρήσεις Αναψυχής καθώς και Επιχειρήσεις προσφοράς  κατά κύριο λόγο οινοπνευματοδών ποτών – Επιχείρηση Αναψυχής ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ  >  του Παμπορίδη Γεωργίου στην τ.κ.  Αθύρων .
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης πρόχειρου Γεύματος –ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ –ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ >  της  Δέσποινας Χελβατζόγλου στην τ.κ.  Αραβησσού.
4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων του Ευθυμιάδη Γεωργίου <Επιχείρηση Αναψυχής Καφετερία  με παροχή υπηρεσιών  διαδικτύου > τ.κ. Ακρολίμνης.
5. Εισήγηση για καθορισμό χώρων στους εκθέτες της εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών.
6. Εισήγηση για καθορισμό ειδικότερου χώρου για την προβολή μηνυμάτων από πολιτικά κόμματα, μαθητικές …..οργανώσεις  …….
                                                       
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Δεληγιαννίδης